Klubben

Vill du känna gemenskap, delaktighet i en klubb som är som en familj och samtidigt spela på en golfbana i härlig öländsk natur. Då är du välkommen till oss!!

Välkommen till en riktigt härlig klubb!

Vill du känna gemenskap, delaktighet i en klubb som är som en familj och samtidigt spela på en golfbana i härlig öländsk natur. Då är du välkommen till oss!!

Ölands GK är Ölands äldsta golfklubb!

Klubben bildades 1983 och år 2003 gick banan från 9 hål till att bli en 18 håls bana. De nio gamla respektive nya hålen är av lite olika karaktär som ger en spännande variation till din golfrunda! De natursköna och välbevarade öländska värdena som stenmurar, orkidéer och fågelsång är gemensamma för hela banan och gör golfrundan till en härlig naturupplevelse.

 

Historia

Klubben har en intressant historia att berätta och vi kommer att ta vara på våra medlemmars minnen och lägga ut mer information för den intresserade, nu på en separat sida. Hör gärna av dig till charlotte.halvordsson@telia.com om du har uppgifter som du sitter inne med!  

Medlemsägd

Ölands Golfklubb är en medlemsägd golfklubb och har en stabil skara engagerade medlemmar. Som greenfeegäst kan du alltid räkna med att klubbens medlemmar hjälper dig till rätta om ett problem skulle uppstå. Alla ska känna sig välkomna hos oss! 

Aktivitet året runt

I klubben händer inte bara saker under sommarhalvåret utan även långt fram på hösten och tidigt på våren. Den sista stora klubbtävlingen för säsongen är i början av november men är det bara spelbart på banan blir det både luciagolf och nyårsgolf! Den naturliga träffpunkten dagar under höst och vår när banan inte är spelbar är golfrestaurangen där kommande golfsäsong diskuteras även en kylig vinterdag! 

Info